AKTUELNO

Centar Zvezde izašao je iz bolnice i obilazio kafiće na Savskoj promenadi u Beogradu samo 11 dana nakon saobraćajne nesreće posle koje je bio u komi zbog teških preloma.

Kuzmić je 14. jula doživeo udes u Republici Srpskoj kod sela Ramići kada se sa prijateljem Bogdanom Ilićem vraćao sa svadbe.

Foto: prijedordanas.com, Printscreen Instagram/ognjenkuzmic1

Njegov "porše kajen" je pri ogromnoj brzini zakačio BMW, koji je išao iz suprotnog pravca, a zatim su isprevrtao i završio u jarku.

Operisali mu vilicu

Tom prilikom reprezentativac Srbije zadobio je teške povrede glave i grudnog koša. On je imao otok na mozgu, a obe vilice i jagodične kosti bile su mu smrskane. Lekari su procenili da je životno ugrožen, pa je helikopterom hitno prebačen u Beograd na Klinički centar Srbije.

Foto: Informer DN

Lekari su ga držali u indukovanoj komi kako ne bi trpeo velike bolove, a 17. jula su mu operisali lice i vratili kosti vilice u normalan položaj kako bi mogao da diše.

Samo dan kasnije, Kuzmić je probuđen iz kome i vrlo brzo je počeo da hoda, da bi u četvrtak, 25. jula izašao iz bolnice! Istog dana viđen je na Savskoj promenadi u Beogradu kako sa prijateljem obilazi kafiće.

#Beograd

#Ognjen Kuzmić

'