AKTUELNO

Uskoro se očekuje normalizacija, odnosno puštanje u saobraćaj „četiri bulevara“.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je radove na rekonstrukciji centralnih gradskih saobraćajnica, najavio skori završetak ovog projekta i istakao da ovako obiman posao zahteva čestu kontrolu.  

Foto: TV Pink Printscreen

– Nemačka poslovica kaže da kontrola mora da bude iznad poverenja, tako da je i u slučaju ovako velikih projekata korisna. U odnosu na prethodni period, brže se radi. Preostalo je da se završi oko 2,5 hiljada kvadratnih metara, a isto toliko je završeno u odnosu na moj prethodni obilazak. Pokušavam da izvršim dodatni pritisak da ovaj deo grada profunkcioniše – rekao je Radojičić za "Novo jutro" TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Gradonačelnik je precizirao da bi, prema novom obećanju, kompletni radovi trebalo da budu završeni do kraja ovog ili početka sledećeg meseca. 

– Izveštaj dobijam na dnevnoj bazi, od toga koliko je radnika na terenu do toga šta je urađeno. Oko tri stotine kvadrata se poploča dnevno, uz ostale radove koji prate popločavanje – precizirao je Radojičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Radojičić je istakao da se u Beogradu mnogo radi na zadovoljstvo svih građana, dodajući da će i nadalje insistirati na tome da se rokovi poštuju. Samo na taj način moći ćemo da nastavimo ovakvu dinamiku razvoja glavnog grada, poručio je gradonačelnik, najavljujući da će i dalje kontrolisati radove na terenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gradonačelnik je naglasio i da trenutno postoji nekoliko značajnih tačaka radova, među kojima su Karađorđeva i Savski trg, te da će svi zajedno davati svoj maksimum kako bi grad dobro funkcionisao i u uslovima obimnih rekonstrukcija.

#Novo jutro

#Rekonstrukcija

#Zoran Radojičić

'