AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ocenio je da je Grad Beograd odlično funkcionisao tokom vanrednog stanja, a da je kao, odgovorna lokalna samouprava, u beogradskim izdanjima svih uticajnih dnevnih novina, danas objavio skraćenu verziju izveštaja o radu i funkcionisanju grada tokom vanrednog stanja.

Kako je saopštio Beoinfo, Vesić je naveo da je to način da javnost bude upoznata sa aktivnostima grada, da gradska uprava za svoj rad odgovara građanima pa je normalno da njima bude podnet izveštaj o radu jer, kaže, oni koji žive u Beogradu imaju pravo da znaju kako se troši njihov budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Beograd.rs

-Grad Beograd je odlično funkcionisao tokom vanrednog stanja, sve komunalne službe su radile, prodavnice su bile snabdevene, a posebno se vodilo računa o našim najstarijim sugrađanima. Ponosni smo na građanke i građane Beograda koji su poštovali veoma stroge mere epidemiologa i tako dali odlučujući doprinos da naš grad i zemlja iz ove krize izađu sa što manje žrtava - rekao je Vesić.

Kako je naveo, naši građani su pravi pobednici, a naši heroji su zdravstveni radnici, lekari i medicinske sestre.

Foto: Beograd.rs

-Ovim izveštajem se podsećamo šta smo svi zajedno uradili da Beograd i Srbija pobede - poručio je zamenik gradonačelnika.

Vesić je rekao da će kompletan izveštaj o radu Beograda u vanrednom stanju biti na dnevnom redu sednice Skupštine grada koja će biti održana sledeće nedelje.

#Goran Vesić

#iveštaj

#korna

'