AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je danas fotografije na kojima se vidi obnovljena fasada zgrade nekadašnje Železnicke stanice, navodeći da Savski trg postoje novi centar grada.

"Zgrada bivše Železničke stanice nekada i sada. Savski trg, najveći u Srbiji, postaje novi centar grada, muzej na otvorenom. Tako se uređuje i voli Beograd. Idemo dalje!", naveo je Vesić na Fejsbuku, gde je objavio fotografije nekadašnje Železničke stanice pre i posle renoviranja.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Vesić je i sinoć objavio fotografije nekadašnje Železničke stanice, navodeći da je nedavno obnovljena fasada osvetljena i da je puštena u rad dekorativna rasveta.

Vesić je napisao da će bivša stanica biti Muzej Nikole Tesle, najveći i najreprezentativniji na svetu.

"Tek sada se vidi lepota ove zgrade. Ponosan sam!", naveo je Vesić.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

On je dodao da je ovih dana slušao, kako je naveo, (predsednika S SP Dragana) "Ðilasa i lažne srpske elite kako ''plaču nad sudbinom stanice".

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

"Do skoro je ova zgrada prokišnjavala, a fasada na zgradi se raspadala. Ni krov nisu bili u stanju da poprave, ni fasadu da okreče, a sada kada smo je obnovili setili su se ove zgrade. Kakvo licemerje!", napisao je Vesić.

#Goran Vesić

#savski trg