AKTUELNO

Svečanom akademijom održanom u „Pan teatru”, kojoj su prisustvovali predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić, sa rukovodstvom Opštine, kao i gosti: predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević i direktori opštinskih i gradskih ustanova i preduzeća, kao i ličnosti iz javnog života, obeležen je Dan opštine Zvezdara.

U ime Gradske opštine Zvezdara prisutne je pozdravio Vladan Jeremić, koji je rekao da mu to pričinjava posebnu čast, istakavši da je zvezdarsko rukovodstvo složno jer postoji želja za razvojem i prosperitetnom budućnošću naše opštine, a to planovima i projektima koje Opština ima daje posebnu snagu. Tu energiju razvoja i napretka je prepoznao i Grad Beograd kao najznačajniji partner Opštine, pa će zahvaljujući važnim projektima već sledeće godine postojati uslovi da Zvezdara bude još uređenija na zadovoljstvo svojih stanovnika.

Foto: Foto/GO Zvezdara

„Svakodnevnim naporima nastojimo da Zvezdara ostane opština sa dobrim i gostoljubivim ljudima. Da i u mnogim narednim godinama bude opština koja beleži pozitivan prirodni priraštaj, opština koja poštuje prošla, a predano radi na stvaranju kvalitetnijih uslova za buduća vremena svih onih koji će živeti i stvarati na našoj Zvezdari... I da svi zajedno snove pretvorimo u stvarnost....”- rekao je Vladan Jeremić.

Foto: Foto/GO Zvezdara

U programu Svečane akademije učestvovali su polaznici dramskog studija pozorišta „Pan teatar“, učenici OMŠ „Vladimir Đorđević“i operska pevačica Sandra Prodanović Maslarević, solista opere Narodnog pozorišta.

Foto: Foto/GO Zvezdara

#Dan Opština Zvezdara