AKTUELNO

Od utorka, 24. novembra, zbog skraćenog radnog vremena restorana, kafića, barova, klubova, kladionica i tržnih centara do 18 časova, u periodu od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza putnika biće uključeno dodatnih 236 vozila, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, u periodu od 20 sati biće redukcije polazaka zbog smanjenja broja putnika.

Prevoznicima su dostavljena obaveštenja, koja će biti istaknuta na prvim vratima vozila, koja se odnose na maksimalan broj putnika u vozilu u zavisnosti od tipa vozila, a u skladu sa epidemiološkom situacijom i donetim merama.

Ove aktivnosti Sekretarijat za javni prevoz sproveo je u skladu sa usvojenim novim merama Vlade Republike Srbije za suzbijanje epidemije izazvane virusom Covid-19, čija primena počinje od utorka, 24. novembra.

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs .

Sekretarijat za javni prevoz još jednom apeluje na korisnike javnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u vozilima, kao i na stajalištima gde se nalazi veći broj ljudi.

Sekretarijat za javni prevoz jasno je definisao da se neće primenjivati mera o kojoj su govorili neki članovi Kriznog štaba “da se autobusi neće zaustavljati na stajalištima”. 

Svako vozilo ce stajati na svakom stajalištu javnog prevoza u Beogradu.

#Beograd

#autobusi