AKTUELNO

Opštne Obrenovac, Čukarica, Voždovac i Mladenovac, objavile su otvaranje novih punktova gde će se vakcinacija odvijati bez zakazivanja.

Pored stalnih punktova za imunizaciju protiv virusa COVID-19, na Čukaričkoj padini i u Kulturnom centru "Čukarica", na kojima se vrši vakcinacija građana koji imaju prethodno zakazan termin, otvara se još jedan novi punkt na Čukarici.

Na punktu broj 2 u Ulici Stevana Đurđevića Trošarinca br. 3 mogućnost da se vakcinišu imaće građani bez prethodnog zakazivanja, svakog dana u nedelji u terminu od 8:00 do 16:00 časova. Imunizacija će se trenutno vršiti vakcinama "Sinofarm" i "AstraZeneka".

Pored toga, nastavlja se vakcinacija građana u prigradskim naseljima Čukarice. Mobilni tim Doma zdravlja "Dr Simo Milošević" obavljaće imunizaciju zainteresovanih građana vakcinom "Sinofarm" u periodu od 9:00 do 16:00 časova na sledećim lokacijama:

-9. aprila na Umci (u ambulanti u Ulici Ilije Babića br. 9),

-9. aprila u Rušnju (u Ulici 13. septembra br. 27),

-13. aprila u Sremčici (u Zdravstevnoj stanici u Beogradskoj br. 150),

-14. aprila u Ostružnici (u ambulanti u Savskoj ulici br. 7) i

-15. aprila u Velikoj Moštanici (u ambulanti u Ulici 10. oktobra br. 2).

U novoj zgradi Doma zdravlja u Obrenovcu, od danas, svakog dana možete se vakcinisati bez zakazivanja.

Imunizacija se odvija svakog dana u periodu od 8 do 14 časova.

Najavljeno je da se do kraja nedelje vakcinacija nastavlja i u Drenu, Menti, Skeli i Kritinskoj.

Takođe i opština Voždovac obaveštava sve zainteresovane građane da je u naselju Stepa Stepanović od danas, 6. aprila do petka, 9. aprila 2021. godine otvoren punkt za vakcinaciju bez zakazivanja termina.

Na raspolaganju je vakcina Sinofarm (kineska vakcina). Vakcinacija se obavlja u ambulanti "Stepa Stepanović", Šumadijske divizije 10-14. Vreme vakcinacije: od 14:00 do 20:00 časova.

I opština Mladenovac je otvorila mobilne punktove za vakcinaciju gde građani mogu da se vakcinišu bez zakazivanja.

Imunizacija je danas tako, osim u Domu zdravlja, organizovana i na mobilnim punktovima u mesnim zajednicama Drapšin i Bataševo.