AKTUELNO

Devojka je pojasnila čitavu situaciju.

Snimak koji danima kruži internetom iz jednog šoping centra u Beogradu, a prikazuje mladića koji je došao na radno mesto bivše devojke i počeo po njoj da baca latice crvenih ruža, dobio je epilog.

Video: TikTok/@pavle255

"Evo kučka da vam odgovori: Da, za****o je i to mnogo. Nema nazad. Gospodin ne podnosi poraz i reč "ne". Pozdrav svima, smejte se... ima i tužnijeg", napisala je u komentaru ispod videa devojka za koju se pretpostavlja da je se snimka.

Ispod ovog komentara su bila pitanja u kojima se tražilo da ova devojka pojasni čitavu situaciju, a ona je napisala:

Foto: TikTok/MUNJATOK

"Dosadašnje iskustvo me je naučilo da se sa pijanom budalom ne treba raspravljati. Izbegavati. Dalje su organi zadužni delovali", i dodala: "Sa pijanom budalom se ne raspravlja. Za dalje postoje organi i zakon".

Podsetimo, muškarac je došao na radno mesto bivše devojke i počeo da baca latice ruže po njoj kako bi je ponizio i simbolično označio kraj njihove ljubavi.

Foto: TikTok/MUNJATOK

Kao da nije dovoljno ponižavajuće samo ovo bacanje latica po bivšoj, u pozadini je išao deo pesme koji ovako glasi: "bacam ruže, 101 ružu na k***u bez duše".

Komentari ispod videa su bili mnogobrojni, a za sve one koji su se pitali šta je prethodilo ovakvom ponašanju, upravo smo vam odgonetnuli.

#Tržni centar

#snimak