AKTUELNO

Gradska opština Zvezdara donirala je ultrazvučni kolor dopler sa tri sonde Domu zdravlja Zvezdara-ogranku u Mirijevu.

Tim povodom danas su ogranak Doma zdravlja Zvezdara u Mirijevu posetili predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić i predsednik Skupštine GO Zvezdara Aleksandar Eror sa saradnicima.

Foto: foto: gozvezdara

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je rekao da mu pričinjava zadovoljstvo što je Opština bila u mogućnosti da Domu zdravlja Zvezdara – ogranku u Mirijevu donira ultrazvučni kolor dopler koji će omogućiti da Dom zdravlja Zvezdara bude još opremljeniji i da u još većoj meri odgovori potrebama pacijentkinja iz Mirijeva.

Foto: foto: gozvezdara

- Ovaj uređaj, za koji je Opština Zvezdara iz budžeta izdvojila 5.000.000,00 dinara, koji se nalazi an Odeljenju za ginekologiju u ogranku Doma zdravlja Zvezdara u Mirijevu, treba da olakša proveru zdravstvenog stanja žiteljkama Mirijeva i da im omogući da važne zdravstvene preglede obave blizu mesta stanovanja, a to je posebno važno kada znamo da je Mirijevo najveće zvezdarsko naselje - rekao je Vladan Jeremić.

Foto: foto: gozvezdara

Direktorka Doma zdravlja Zvezdara dr Dragana Trufunović Balanović je zahvalila Gradskoj opštini Zvezdara na ovoj vrednoj donaciji istakavši da sa njom Dom zdravlja Zvezdara postaje još opremljeniji. Ona je rekla da je zahvaljujući ovoj i drugim donacijama Opštine, Dom zdravlja Zvezdara postao opremljeniji i od većih zdravstvenih ustanova i izrazila nadu da će ova dobra saradnja sa Opštinom biti nastavljena i ubuduće na zadovoljstvo pacijenata.

Foto: foto: gozvezdara

Odluka o izdvajanju sredstava za nabavku ultrazvučnog kolor doplera sa tri sonde za potrebe Doma zdravlja Zvezdara-ogranak u Mirijevu doneta je na sednici Skupštine GO Zvezdara koja je održana 18.3.2021. godine.

#Beograd

#Dom zdravlja

#Zvezdara