AKTUELNO

TV PINK – apsolutni TV lider u regionu, već 27 godina.

TV PINK danas slavi rođendan, a pre tačno 27 godina, 16.septembra 1994. godine Željko Mitrović ostvovao je TV PINK, prvu televiziju u Srbiji čija se programska šema sastojala isključivo od zabavnog programa. Od tada, TV PINK postala je sinonim za stalne inovacije, bogat i sadržajan program.

Tom prilikom, vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović – obratio se svojim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram

„Dragi moji Pinkovci, srećan nam 27. rodjendan i hvala vam na vrednom radu, posvećenosti i doprinosu da Pink danas bude najznačajnija i najuspešnija medijska grupa u Jugoistočnoj Evropi! Hvala i kolegama iz drugih medija koji su nas sve ove godine podržavali a najviše hvala našim dragim i vernim gledaocima! P.S.Danas opraštam i svim mojim i našim hejterima, jer analize pokazuju da su i oni naši verni i veoma privrženi gledaoci!” – rekao je Mitrović.

Tokom skoro tri decenije postojanja, iz sezone u sezonu uz najaktuelniji informativni, najkvalitetniji serijski, najgledaniji rijaliti program i zabavne emisije po kojima je TV PINK prepoznatljiva televizija– uspela je da zadrži pažnju milionske publike i zadovolji njene potrebe. To sve čini TV PINK apsolutnim liderom u regionu već 27 godina.

U najnovijoj televizijskoj sezoni TV PINK nastavlja sa tom misijom i obećava velika iznenađenja i još oborenih rekorda!

Autor: S.P.

#27

#27 godina postojanja

#27. rođendan

#Rođendan

#Rođendan TV PINK

#TV Pink

#We all dream in Pink

#čestitka

#Željko Mitrović