AKTUELNO

Jutros je počela rekonstrukcija tri najugroženije kuće u naselju Leštani koje su pretrpele oštećenja u ekslopiziji u fabrici raketnog goriva.

Na ovim objektima popravka je morala odmah da počne, budući da su na njima ozbiljnije oštećeni krovni pokrivači a meteorološke prognoze predviđaju skore padavine.

Foto: GO: GROCKA

Opštinski Štab za vanredne situacije je formirao još tri dodatne ekipe Komisije za procenu štete kako bi se procena štete završila tokom dana i što pre započela procedura nadoknade štete.

Foto: GO: GROCKA

Međutim, kako sanacija oštećenih krovova nije mogla da čeka završetak pravne procedure, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik opštine Dragan Pantelić zamolili su lokalne građevinske firme da izvrše sanaciju kao donaciju.

Foto: GO: GROCKA

Štab poziva građane čije ja imovina oštećena u jučerašnjem akcidentu da štetu mogu prijaviti na broj 011 85 01 312, lokal 257 i lokal 149 svaki radni dan u periodu od 07:30 do 15:30, dok na mobilni broj 066-806-2038 mogu se građani jaljaati do 20:00 časova radnim danima, subotom i nedeljom, kako bi Komisija za procenu mogla što pre da izađe na teren i evidantira sva oštećenja.