AKTUELNO

Stankoviću je ovo bio jedan od najboljih nastupa ove večeri.

Amna Alajbegović izašla je peta po redu na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All stars". Ona je za ovodnedeljni zadatak "Vesele devedesete" odabrala pesmu "Tek je 12 sati" koja je razmrdala i publiku i žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Amna je dobila četiri stolice, a Goca Tržan je ponovo ostala dole. Ipak, Milan Stanković se nije složio sa Gocinim stavom, te joj je poručio:

Ona ima i više glasa u ovoj pesmi nego što je potrebno. Ništa nije falilo, apsolutno ništa ti nije falilo. Ti si uz sve ovo i igrala, to je kompletan utisak devedesetih. Meni se ovo baš, baš sviđa, ti si imala jedan od najboljih nastupa večeras - rekao je Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bila teška pesma za pevanje. Da si bila statičnija mogla bi ovo lakše da otpevaš. Da sam ja bio na bini, onesvestio bih se. Kad sve uzmemo u obzir, odlično je sve ispalo - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Leontina Vukomanović takođe je poručila Goci da je trebalo da se podigne i da nagradi Amnu zbog celokupnog nastupa, ali Tržanova je ostala neumoljiva, te je ova zvezdica takođe dobila četiri glasa.

Kako je izgledao ovaj nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Amna Alajbegović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'