AKTUELNO

Bilo mu je lepo u 'Magazinu In', ali je morao ranije da napusti snimanje.

Zbog ranije zakazanog nastupa koji je ima tog snimajućeg dana, pevač Leksington benda Bojan Vasković nije mogao da sačeka kraj emisije "Magazin In" kod voditelje Sanje Marinković.

Foto: RTV Pink

Tokom emisije kada je Sanja svojim gostima među kojima su pored Bojana bili novinar Milomir Marić, pevači Aca Lukas, Dženan Lončarević, Stevan Anđelković i pevačica Dara Bubamara, Vasković je počeo da skida bubicu posle čega je izašao iz studija.

Foto: TvPink Printscreen

Žuriš zbog nastupa, nažalost nećeš ostati da primiš sve poklone. Doneće ti Dženan - rekla je Sanja Marinković pevaču Leksington benda.

Foto: RTV Pink

Bilo mi je zadovoljstvo i čast! Ako bude isti ovaj sastav, vidimo se još jednom do Nove godine da pevamo - govorio je Bojan Vasković voditeljki 'Magazina In'.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: LUNA JE BILA OŠTRA PREMA TOMI, ALI OPRAVDANO: Gagi Đogani otvorio dušu, pa priznao šta misli o Paniću! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Nakon svega Bojan Vasković je izašao iz studija i uputio se na nastup, a gosti "Magazina In" su nastavili dalje da sa voditeljkom Sanjom Marinković da pričaju na mnogobrojne teme sa puno pozitivne energije.

Autor: S. K.

#Bojan Vasković

'