AKTUELNO

Iskreno i otvoreno govorio na temu saradnje sa bivšom suprugom!

Pinkova zvezda Slobodan Sloba Radanović vredno radi na svojoj karijeri i nastupa širom Evrope. On je sa bivšom suprugom Kijom Kockar i bivšom devojkom Lunom Đogani obeležio prvu sezonu "Zadruge", najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a o njima se i dalje priča.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Kija je, posle pobede u Zadruzi započela muzičku karijeru, a mnogi čekaju da vide da li će Sloba i ona snimiti duet. Ipak, on ne vidi da će se to desiti u skorijoj budućnosti:

Trenutno ne postoji opcija da snimimo duet, ne znam koliko bi to bilo pametno. Neka ona gura svojim tokom i želim joj sve najbolje, to će sve biti super, eto, i ja spremam svoje - kaže Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, on ne krije da mu je drago što Kija napreduje u karijeri:

Prvi sam joj rekao da ima sluha, da treba da pokuša nešto u tom pravcu. Slušala je ona pored mene stranu muziku, ima šlifa za "ar-en-bi" i za pop. Vidim da se odlično snalazi u tim vodama i prijatno sam iznenađen. Mislim sve najpozitivnije - iskren je bio on.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: POHVALE SAMO PRŠTE! ZAVODLJIVA GLUMICA LEPŠA NEGO IKAD: Niko nije očekivao toliku promenu!

Da li će se u skorijoj budućnosti desiti da se ipak odluče na taj korak da snime duet i obraduju zajedničke fanove ostaje nam da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Duet

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'