AKTUELNO

O njemu se po selu svašta priča.

Dok se folker Darko Lazić i dalje oporavlja od posledica saobraćajne nesreće koja ga je umalo koštala života, njegove komšije iz Brestača razvezale su jezik i priznale kako se pevač ponaša kada pozornicu zameni ulicama svog rodnog sela... I nisu imale reči hvale.

Kako kažu, sve se promenilo kada je postao poznat pobedivši u jednom muzičkom takmičenju.

Foto: Ivan Dobričić

- Pre toga je bio samo dečkić koji je lepo pevušio i sa ocem nastupao po birtijama i kafanama. Bili su jedna skromna i siromašna porodica sve dok Darko 2009. godine nije pobedio u tom muzičkom takmičenju. Tada se bukvalno cela porodica promenila - ispričao je jedan od meštana Brestača.

S druge strane, Darkova komšinica kaže da se u seoskoj crkvi redovno moli za njegovo zdravlje.

Foto: Predrag Gajić

- Naravno da se molimo. On je jako mlad i grehota je prema detetu koje ima... Žao nam je što je tako brzo živeo... Ovde u selu se svašta priča. Kažu da je zbog one bivše žene Ane upao u dugove. Kažu da je ona volela da živi na visokoj nozi i imala velike zahteve, koje je tražila da joj ispunjava, da ga je varala sa nekim pevačima... Ne znamo mi ništa, ali to se priča. Kažu da je bio drogiran kad se slupao. Je l’ vidite šta novac uradi čoveku? To je sve besno i ne zna gde udara - ispričala je komšinica, a onda je o Laziću rešio da progovori još jedan meštanin njegovog rodnog Brestača.

- Šta da vam kažem lepo o njemu? On glumi šerifa ovde, kao pravi mafijaš. Vozi motor 200 na sat na jednom točku. Automobilom juri i za sobom ostavlja tragove guma kao da je na reli trci. Redovno pokosi i kokoške... Niko mu ništa ne može. Vozi bez dozvole, ima veze svuda. Svi ga se plaše. Otac mu je isti takav, u firmi u kojoj je radio krao je benzin. Svi ga po tome pamte. Cela porodica je takva, niko ih ne voli i niko se s njima ne druži - ispričao je čovek koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Kobra

Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'