AKTUELNO

Pevačica je iskreno iznela svoje mišljenje.

Pevačica Milica Pavlović vredno radi na novom albumu, pa se ne pojavljuje tako često u javnosti, ali je za emisiju "Premijera" uvek tu.

Tako je sada pred kamerama najgledanije emisije o poznatima ona pričala o svom prijatelju Nikoli Bokunu, koji je pre nekoliko nedelja napustio "Zadrugu", pa se osvrnula na njegovo učešće u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Žao mi je što je moj najbolji prijatelj Nikola Bokun izašao iz "Zadruge", ali, prosto, nije se snašao u datom momentu. I te kako mi je interesantno sve tamo, za sada još nemam favorita, i dalje mi je prerano za favorite - rekla je Milica.

Pavlovićeva priznaje da bi ponovo volela da ga gleda u rijalitiju koji pomera sve granice ovog formata, pa se nada da će se, ukolio bude baraža, vratiti u velelepni grad u Šimanovcima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Nije se snašao, a i vidim da je imao želju da se vrati. To je ono kada mislite da ste spremni, pa vas zateknu neke situacije u datom momentu, ali mislim da bi imao šta da pokaže i volela bih da se vrati - kaže ona.

O čemu je sve pričala u današnjem izdanju "Premijere" pogledajte u donjim snimcima ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PREKINULA VIŠEGODIŠNJU MEDIJSKU PAUZU: Jovana Pajić u AMIDŽI ŠOUU otkriva zbog čega je odlučila da se vrati na muzičku scenu!

Autor: V. T.

#Milica Pavlović

#Nikola Bokun

#Rijaliti Zadruga

'