AKTUELNO

Stavila tačku na glasine.

Pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković započeli su svoju ljubavnu romansu pred milionskim auditorijumom u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruzi". Iako je njihova veza više puta bila na testu dok su bili u rijalitiju, oni su uspeli da odole izazovima i izašli su napolje kao par o kom su svi pričali. Ali, veoma brzo se sve promenilo.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

Naime, samo nekoliko nedelja od završetka rijalitija, Anđelo i Teodora su stavili tačku na svoju ljubav, a razlozi za to su bili različiti. U poslednje vreme se spekuliše da su oni rešili da svojoj vezi daju još jednu šansu, a u medijima se pojavila informacija da su njih dvoje proveli noć zajedno u jednom hotelu za njegov rođendan. Kako bismo ove navode proverili kontaktirali smo Teodoru.

To je nebuloza i još jedna čista laž u nizu! Muka mi je više da čitam takve gnusne laži o sebi, videla sam to i stvarno nemam komentar! Anđelo i ja smo samo prijatelji, ništa se nije promenilo i to je to - rekla je vidno besna Teodora.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: RETKO IH ZAJEDNO VIĐAMO U JAVNOSTI: Ovako izgleda muž Branke Katić! (FOTO)

Da li je ovo zaista istina ili su možda Anđelo i Teodora ipak zajedno i žele svoju vezu da drže daleko od očiju javnosti ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

#Veza

'