AKTUELNO

Potpuno je promenila život.

Dragana Milošević ušla je pre osam godina u rijaliti šou "Farma" kao bivša devojka pevača Nemanje Stevanovića i tada je postala poznata široj javnosti.

Nemanja se tada već nalazio u poznatom rijalitiju i borio se za glavnu nagradu zajedno sa tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić.

Oni su svojevremeno bili najintrigantniji par u Srbiji, te su bili veoma interesantni publici, pa je produkcija "Farme" rešila da malo poljulja njihovu vezu, te uvela i Draganu. Ona je ozbiljno shvatila svoju ulogu u rijalitiju, te ih nije štedela. Njene provokacije su bile svakodnevne, zbog čega se tada novopečeni par stalno svađao.

Najbolji prijatelji  na "Farmi" bili su joj Mina Kostić i MIloš Bojanić, a nakon što je napustila rijaliti povukla se iz javnosti.

Ona je danas srećno udata, te nije više Milošević već Kalabić, rodila je i sina, a 2015. je postavljena na mesto asistenta direktora "Elektroprivrede".

PROČITAJTE JOŠ: PRESLATKA BEBA: Popularni pevač podelio fotografiju iz mladosti! MOŽETE LI DA PRETPOSTAVITE O KOME SE RADI? (FOTO)

Autor: S. R.

#Dragana Mišavić

'