AKTUELNO

Aleksandrina majka vidno je iznervirana zbog Karađorđevog ponašanja prema njihovoj ćerki.

Otkad je Karađorđe Subotić kročio u velelepni grad, njegova ćerka Aleksandra sa njim ne može da uspostavi normalan odnos. Naime, nju je pogodilo to što se on u rijalitiju ''Zadruga 2'' verio Ivanom Vrbaški, a onda su usledile i brojne rasprave i svađe između njih. Karađorđe je šokirao sve kada je ćerku Aleksandru nominovao za izbacivanje iz rijalitija, a onda je sinoć nazvao ''mečkom Božanom'' pred svima.

Foto: TvPink Printscreen

Kako bismo čuli šta Aleksandrina majka Ljuba Pantović ima da kaže za ovakvo ponašanje Karađorđa Subotića prema njihovoj ćerki, kontaktirali smo je.

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS SLOBA ULAZI U ZADRUGU: Svi iščekuju da vide kako će izgledati njegov susret sa Lunom!

Foto: E-stock

- Bio jednom jedan “čovek” koji se predstvaljao sa “ja sam kriminalac”, koji nema školu, nema posao, nema kosu... Taj isti “čovek” reče da predstavlja srpskog domaćina, koji je “u sportu” ceo život, nominuje svoju ćerku da je izbaci iz rijalitija i vređa je, a na kraju izjavljuje da je Švedska na jugu. Pod hitno da menja lekara - poručila je Ljuba za Pink.rs vidno iznervirana Karađorđevim ponašanjem prema njihovoj ćerki.

Inače, Ljuba je nedavno za medije izjavila da je saglasna sa Aleksandrom u tome da joj Karađorđe uništava život, a oštro je osudila i njegovu veridbu pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2''.

Autor: M. K.

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

#Rijaliti Zadruga

'