AKTUELNO

Ćerka Zvezdana Terzića spakovala je kofere i napustila Zlatibor, gde su nastali video-snimci koji su privukli veliku pažnju javnosti.

Maša Terzić, bivša devojka Veljka Ražnatovića, prethodnih nekoliko dana boravila je na Zlatiboru u društvu brata Kostadina i najboljih prijateljica, gde se uz muziku i alkohol svako veče provodila do ranih jutarnjih časova.

Foto: Instagram

Ona je na Instagramu često objavljivala fotografije i video-snimke iz kafane, međutim, ono što je zabeležila u svojoj hotelskoj sobi, kao i kupatilu, privuklo je najveću pažnju.

Foto: Instagram

Čim je izašla iz tuš kabine, Maša je preko svog tela prebacila minijaturni peškir i zapevala hit Stojanke Novaković Stoje "Starija", a onda je rešila da interpretaciju ove pesme dodatno uvežba na krevetu, dok je raščešljavala kosu.

Foto: Instagram

Ovi njeni snimci privukli su veliku pažnju na društvenim mrežama, a Maša je, usled brojnih komentara koje je dobila na račun svojih objava, rešila da stavi tačku na ludi provod na omiljenoj turističkoj destinaciji Srba, spakuje kofere i vrati se u srpsku prestonicu.

Ona se u pratnji svojih prijatelja, starijeg brata i vozača vratila u Beograd, a kada je stigla u topli dom, izvestila je korisnike Instagrama o svojoj novoj lokaciji.

Foto: Instagram

Posle nekoliko turbulentnih dana koje je provela na Zlatiboru, Maša se vratila u Beograd i kafane zamenila svojom kućom na Dedinju u kojoj odmara od iscrpljujućih izlazaka.

Autor: D. Tanasijević

#Kostadin Terzić

#Maša Terzić

#Veljko Ražnatović

#Zlatibor

#Zvezdan Terzić

'