AKTUELNO

Ne oseća se krivim za trenutno emotivno stanje svoje bivše devojke.

Popularni pevač Sloba Radanović gostovao je danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde se osvrnuo na noć svog gostovanja u "Zadruzi" i Luninog emotivnog kolapsa iste noći.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je krivo što se ona tako oseća, krivo mi je kada se neko tako kida. Ja nisam ničim to izazvao, poneo sam se korektno i profesionalno i ne mogu da budem kriv ako ništa nisam uradio - objasnio je pevač, koji se pre ulaska u "Zadrugu" posavetovao sa sebi dragim i bliskim ljudima, čije mišljenje uvažava.

- Porazgovarao sam sa nekim ljudima čije je meni mišljenje bitno, ali to su osobe koje mi daju prave savete. Ali, opet, ja sam te savete ostavio po strani i uradio po svom nahođenju, iako znam da su ti ljudi imali najbolju moguću nameru - priznao je Sloba, koji se još jednom osvrnuo na svoj i Lunin rastanak.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada sam se pozdravljao sa svima, prišao sam i njoj, normalno, ona je okrenula glavu. Nije mi lupalo srce, samo sam razmišljao o tome da se niko ne oseća loše, ali nisam imao tremu, bio sam siguran u to što radim i postupio sam ispravno.

Luna je u četvrtak, kada ju je u Rajskom vrtu posetila majka Anabela Atijas, izrazila želju da uplovi u muzičke vode i snimi pesmu, što Sloba podržava.

Foto: RTV Pink

- Ona ima muzičke korene, muzičku istoriju - možda je zapisano da se baš time bavi u životu, što da ne - rekao je Radanović.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'