AKTUELNO

Poznata pevačica je, nakon što je sa suprugom prisustvovala današnjoj liturgiji, za Pink.rs otkrila koliko je vera bitna njenoj porodici, ali i na koji način proslavljaju veliki hrišćanski praznik.

Svi pravoslavni vernici danas proslavljaju Badnji dan i željno iščekuju najradosniji hrišćanski praznik - Božić, kojem se neizmerno raduju i poznati pevači Nikolina Kovač i Saša Kapor.

Njih dvoje su sve poslovne obaveze odložili kako bi tokom božićnih praznika uživali sa članovima svoje porodice, a za Pink.rs otkrili su na koji način provode današnji dan.

Foto: Pink.rs

- Badnje veče i Božić za našu porodicu predstavljaju praznike kada smo svi na okupu i to vreme je rezervisano za naše praznično uživanje. Večeras smo otišli do crkve, gde smo prisustvovali večernjoj liturgiji i tradicionalnom paljenju badnjaka - rekla je Nikolina za naš portal i otkrila da ona i njen suprug rade na tome da prave hrišćanske vrednosti prenesu i na svog sina Nikolaja.

Trudimo se da taj verski momenat, koji kod svakog pravog vernika stanuje u njegovoj duši i vodi se ljubavlju, prenesemo i na našeg sina Nikolaja. Stremimo ka tome da takav način ophođenja prenesemo i na njega.

Foto: Pink.rs

Pred njima je veliki dan - mlada domaćica će za svoje ukućane pripremiti božićnu česnicu koja će krasiti njihovu prazničnu trpezu, a najsrećnijem članu porodice u ruke će otići komad sa skrivenim novčićem koji bi, prema verovanju, trebalo da mu donese sreću i novac tokom cele godine.

- Pravimo i stavljamo novčić u česnicu i ujutru ustajemo svi veoma rano. Sa velikim zadovoljstvom dočekujemo božićno jutro, a videćemo ko će ovaj put imati najviše sreće - ushićena je lepa pevačica koja ističe da je njoj i njenoj porodici vera od velike važnosti.

Veliki smo vernici, to je u našim dušama. Mi prepoznajemo jezik čiste, bezuslovne ljubavi i ona nam je vodilja na svim putevima - iskrena je Nikolina.

Sam kraj razgovora iskoristila je da, u ime svoje porodice, svim vernicima i čitaocima portala Pink.rs uputi tople božićne čestitke.

Foto: Pink.rs

- Svim ljudima čistog srca želimo da vole svakim danom sve više i da veruju, jer u iskrenoj veri je snaga. Nikada ne zaboravite onu besprekornu misao oca Tadeja, da bez one iskrene i čiste ljubavi nema ni života.

Autor. D. Tanasijević

#Badnje veče

#Božić

#Nikolina Kovač

#Praznik

#Saša Kapor

#pevač

#pevačica

'