AKTUELNO

Promenila je svoj stav o braku, kao instituciji.

Nakon poslednjeg bračnog brodoloma, kome su prethodila još dva, pop pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu i progovorila o trenutnim stavovima po pitanju ljubavi, ćerkicama Hani i Katji i razlozima koji su je dovodili do takvih odluka.

Foto: TvPink Printscreen

Beskompromisna, prekidala je odnose onda kada su postajali nezdravi za nju i njenu porodicu. Nije pristalica teze da u braku treba ostati zarad dece već upravo suprotno.Sve što je radila, radila je da bi njene ćerkice rasle u zdravom okruženju i bez trauma kao posledica loših bračnih odnosa.

Izgovor "u braku sam zbog dece" je najgluplji mogući! To je samo sakrivanje iza nesigurnosti. U braku si zato što nisi sposoban da budeš samostalan. U lošem braku ostaju ljudi koji ne misle na svoju decu, nego isključivo na interese koji nemaju veze sa ljubavlju - ispričala je Nataša, a potom dala odgovor na pitanje da li će se udati po četvrti put.

Foto: TvPink Printscreen

- U meni uvek postoji borba između onog što mi je kao mladoj ženi utemeljeno: "Ako nije brak, nije ozbiljno" i onoga što sam u suštini uvek osećala: da za mene formalnost nije važna. Popuštala sam pod tim što mi nameće društvo, bila sam tradicionalna i konzervativna. Borim se da budem društveno prihvatljiva jer sam mnogo iskompleksirana što nisam u okvirima. Kada sam htela da budem u okvirima, činila sam najveće greške, a sada sa 38 godina ne robujem više tome. Ja se više nikad neću udati, to je definitivno. To nije stvar odluke, već promena stava o tome. Za ljubav sam uvek, ali brak je toliko prevaziđena institucija, toliko te ograničava u svakom smislu. Ja ne mogu da potpišem, niti da obećam nešto kada ne znam šta ću osećati sutra. Brak je potpuno besmislen! Ovo čudno zvuči kada izgovara osoba koja iza sebe ima tri braka, ali upravo zbog toga i mogu to da kažem - objasnila je Nataša.

PROČITAJTE JOŠ:NIKAD ŽENSTVENIJA: Od pogleda na Milicu Todorović ZASTAĆE VAM DAH, a svi se pitaju kome je OVO PORUČILA! (VIDEO)Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'