AKTUELNO

Voditeljka je otkila da je kao mala sanjala da bude pevačica.

Protekle večeri u svojoj autorskoj emisiji ''Magazin IN'', Sanja Marinković priznala je da joj od malena nije bila želja da bude voditeljka.

Jelena Tomašević je priznala je da je kao mala imala prvi javni nastup kao pevačica i da je tada sanjala da ima kosu kao Jelena iz grupe ''Zana''.

Foto: YouTube screenshot

- Od ''Zane'' ''Nisam devojka tvoga druga'' mi je bila pesma koju sam pevala prvi put u prvom razredu. Bio je to moj prvi javni nastup. I želela sam da imam kosu kao Jelena iz grupe ''Zana'' - otkrila je Tomaševićka.

Tada se nadovezala Sanja otkivši svoje želje iz detinjstva.

- Sanjala sam da budem Marina Perazić i da snimim onaj spot ''Kolačići'' - rekla je Sanja Marinković.

Foto: Pink.rs

Slavica Đukić Dejanović i Sergej priznali su da ih je gluma privlačila dok su bili mali, dok je Nenad želeo da bude lekar.

- Ja sam sanjao da budem ortopet. Ali to samo zato što sam kao mali stalno nešto lomio pa sam često išao kod ortopeda. Kasnije sam želeo da budem muzičar - otkio je Nenad Okanović.

Radoš Bajić je sanjao da bude političar, ali i muzičar.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam, inače, nastavnik muzičkog vaspitanja. Završio sam muzičku školu. Kako sam odrastao, želeo sam da budem dirigent - priznao je on.

Ukoliko ste propustili današnju emisiju ''Magazin IN'', možete je pogledati sajtu Jutjub na zvaničnom kanalu televizije Pink.

Autro: B. Radonić

#Magazin In

#Sanja Marinković

'