AKTUELNO

Ne želi više da se raspravlja putem medija sa glumcem.

Glumac Viktor Savić nedavno je na društvenoj mreži objavio fotografiju sa natpisom „Bajaga, a ne Lukas” i time se zamerio najpopularnijem pevaču u regionu Aci Lukasu. Nakon toga, Lukas mu je brutalno odgovorio da ''takav tip ne može da dobije ni kartu za njegov koncert'', posle čega je usledila još jedna Savićeva objava na Instagramu gde je on pokušao da prekine rat sa pevačem, međutim nije mu pošlo za rukom.

Foto: Andrej Nihil/Pink.rs

- Coa, buraz, sve si pogrešno skapirao. Pod jedan, u toku je post i nema razloga za mržnjom i svađama. Pod dva, nije mi bila namera da utičem na ljude da ne idu na tvoj koncert. Pod tri, sve i da je tako, zar je moja reč toliko moćna? Pod četiri, za slučaj i da jeste, ljudi idite na Acin koncert - napisao je Viktor na Instagramu, a kako bismo čuli šta pevač ima da kaže povodom ovoga, kontaktirali smo ga.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: COA BURAZ, SVE SI POGREŠNO SKAPIRAO: Viktor Savić pokušao da prekine rat sa Lukasom, pa se zamerio NJIMA!

- Na šta ja vama ličim? Nisam ja baba neka da opet to komentarišem. Ja sam svoje rekao i nema potrebe da pričamo dalje o tome, ostajem pri onome što sam već rekao, ništa me više ne zanima - izjavio je Lukas za Pink.rs vidno iznerviran što smo mu spomenuli Viktora Savića i time svima jasno stavio do znanja da ne želi više da se putem medija raspravlja sa glumcem, kao i da je stavio tačku na tu priču.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Viktor Savić

'