AKTUELNO

Zasluženo direktno prošao u sledeći krug sa svih pet stolica.

Drugi po redu na veliku scenu "Pinkovih zvezidica - All stars" izašao je Tomislav Božović i imitirao Fredija Merkjurija iz kultne grupe "Queen". On je izveo pesmu "Bohemian Rhapsody", a na sceni sa njim je bio i veliki hor.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je na kraju njegovog nastupa skandirao "Hoćemo još", te je Toma svakako zasluženo zaradio svih pet stolica i direktno se plasirao u naredni krug takmičenja.

Toma je poslušao savet Milana Stankovića i vratio se Frediju Merkjuriju. Stvarno si maestralan, toliko ti dobro leži "Kvin" i ta prošla muzika, te neke prošle note. Tvom stavu leži Fredi, za imitiaciju je bio odličan. Meni se sve ovo jako dopalo, sve je bilo prava imitacija, sve si uradio kako treba, zaslužena petica - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš da ti možeš da budeš bolji nego što si bio prošli put. Tvoj nastup ću da posvetim mojoj mami, Nadici, kojoj je danas rođendan. To ti sve svedoči kakav si bio - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Kompletan nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Božović

'