AKTUELNO

Svaka od njih ima za njega posebno značenje!

Kompozitor Zoran Marjanović, koji je postao poznat kao čovek čija je žena, inače pevačica Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči, i dalje ne prestaje da intrigira javnost.

Foto: Pink.rs

Osim što svi čekaju konačno rasvetljavanje monstruoznog ubistva za koje je Marjanović, inače, osumnjičen, Zoran Marjanović veliku prašinu privlači svojim postupcima i objavama na društvenim mrežama, gde ga prati veliki broj ljudi. Ovaj put, prašinu su podigle njegove fotografije na kojima pozira u snegu go do pojasa, odeven samo u šorts, a posebnu pažnju privukle su mnogobrojne tetovaže kojima je ukrasio svoje telo.

Foto: Facebook

Kako je Zoran objasnio, svaka njegova tetovaža ima posebno značenje - na vratu ima tetovažu reda zmajeva, koja simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, dok je tetovažu posvećenu ubijenoj supruzi Jeleni uradio ispod oka!

Foto: Facebook Printscreen

Reč je o tetovaži anđeoskog krila, koje predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom. Takođe, Zoran na levom ramenu ima srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju, a na desnom ramenu ima srpski grb. Ispod njega je istetovirao i škorpiona, koji oslikava rečenicu:"Ne diramo te - ne diraj nas", dok se na vrhu ruke nalazi taktička snajperska kočnica optičkog nišana.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Pink.rs

#Zoran Marjanović

'