AKTUELNO

Otvorio dušu u emisiji ''Amidži šou''.

Pinkova zvezda i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Slobodan Radanović gostujući u emisiji ''Amidži šou'' govorio je o aktuelnim temama iz svog privatnog života, i tom prilikom odlučio da razjasni u kakvom je odnosu sa bivšom zadrugarkom Eleonorom Miljković sa kojom je uslikan u jendom prestoničkom klubu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Niti sam sa Norom, niti sam se pomirio sa Kijom, niti mi je drago što neko tamo plače. Sve su to spekulacije - rekao je pevač i otkrio da je sa Kijom u korektnim odnosima, ali da ne piju kafu zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

- U korektnim sam odnosima sa Kijom, ne pijemo kafu, ali se ponekad čujemo, Dosta smo se viđali u poslednje vreme na nekim nastuima i događajima. Ostajemo prijatelji. Mi smo korektni, kul, ali s vremena na vreme ona meni prebaci. Da želimo da to sve bude kao pre, verovatno bi se potrudili i ona i ja - rekao je Sloba u emisiji ''Amidži šou''.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SKOCKAĆU JE KAO KIJA KOCKAR LUNU ĐO: Ovu pesmu je najavila kad je ulazila u ZADRUGU 2, a kad čujete koga je sve prozvala NEĆE VAM BITI DOBRO!

Pogledajte snimak!

Autor: Pink.rs

#Eleonora Miljković

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'