AKTUELNO

Veljko im se posebno obradovao!

Porodica Ražnatović juče je proslavila krsnu slavu Nikoljdan u porodičnom domu na Dedinju, a sudeći po objavama Anastasije Ražnatović, sinoć je tamo bilo veoma veselo, kao što to i obično biva svakog 19. decembra u njihovoj kući.

Foto: Printscreen Instagram

Anastasija je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila nekoliko storija na kojima pevuši sa drugaricama, a jedan stori privukao je posebnu pažnju. Naime, na njemu se vidi da su u vilu najveće balkanske zvezde sinoć u jednom trenutku ušli trubači koji su atmosferu doveli do usijanja.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NAKON SVAĐE NA SNIMANJU, Ceca javno uputila poruku Dragani Mirković: To je čista ljubomora i zluradost, kada sretnem tu osobu REĆI ĆU JOJ TO U LICE!

Trubači su posebno obradovali mlađi deo ekipe, a najveseliji je bio Cecin sin Veljko koji se odmah uhvatio za džep i počeo da ih kiti parama.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Inače, Cecino slavlje svojim prisustvom uveličao je veliki broj poznatih ličnosti koji su njeni dugogodišnji prijatelji, a među njima su: Dragan Marković Palma, Marijana Mateus, Ivica Dačić, Damir Handanović, Nebojša Bojović i mnogi drugi.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Slava

#Svetlana Ceca Ražnatović

'