AKTUELNO

Oduševio je žiri i dobio svih pet glasova.

Pod rednim brojem pet večeras je nastupao Petar Bulatović. On je u okviru zadatka Imitacije izabrao pevačku legendu Miroslava Ilića i otpevao njenu pesmu "Nije život jedna žena".

Foto: TvPink Printscreen

Tokom cele pesme žiri, ali i publika skandirali su ovom mališanu, koji je u originalu izimitirao Miroslava, te je zasluženo pobrao sve simpatije i dobio svih pet glasova.

On je vrlo ispravno shvatio imitaciju. Miroslav nije neko ko skače po sceni, ali je vrlo karakterističan pevač, ima te karakteristične kretnje po sceni, jednu stvar si samo zaboravio udaranje o kolena. Ostalo je sve bilo tu, čak si i mikrofon držao kao on, odličan si bio, sjajno - bila je prezadovoljna Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je jedno osveženje. Na tebi se videlo koliko si uživao dok si imitirao. 100% si siguran u ovo što si izveo. Sve si skinuo kao da je original, čak i tempo hodanja po sceni. Savršeno - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj briljantan nastup to možete učiniti u sledećem snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'