AKTUELNO

Nećete moći da dočekate nedelju!

Ove nedelje, 23. decembra od 22 časa na TV Pink biće održana prva po redu "Zadrugovizija" u ovoj, drugoj, sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge".

Prošle sezone ovo je bio omiljeni deo kako takmičara tako i publike, koja je uvek uživala u svim nastupima svojih omiljenih zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućani će imati ovoga puta takmičenje u pevanju, a gledaoci, publika i žiri biraće pobednike. Veliki šef je doneo odluku da stanari sami odaberu numere koje će pevati, ali je bitno da hitovi budu domaći i za sva vremena.

U nedelju će se takmičiti Olja Bajrami, Lepi Mića, Zorica Marković, Marijana Zonjić, Suzana Perović, Biljana Micić, Bora Santana, Zlata Đurković, Marko Petrušević Petrući, Aleksa Perović, Savo Perović, Miljana Kulić, Zerina Hećo, Sale Tru, Nataša Moskva, Luna Đogani i Bane Čolak, dok će ostali zadrugari biti njihovi prateći vokali ili plesači na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO MI RADIŠ OVO, NISAM ZASLUŽILA TO?! Luna na IVICI da zaplače, pa MOLILA ovog zadrugara da vežba sa njom! (VIDEO)

Ovo će biti spektakl za pamćenje zato budite u nedelju od 22 časa uz televiziju Pink i najbrži portal u Srbiji, portal Pink.rs.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'