AKTUELNO

Niko nije ostao imun na ove reči.

Dok se njen još uvek zakoniti suprug Darko Lazić uspešno oporavlja u banji u Mladenovcu od saobraćajne nezgode, pevačica Ana Sević je odlučila da pošalje snažnu poruku njihovoj ćerki Loreni, kao i svojom roditeljima.

Foto: Andrej Nihil

Darko još uvek nije video svoju naslednicu nakon nezgode, s obzirom na to da porodica nije želela da devojčica vidi oca u takvom stanju. Za to vreme, o maloj Loreni brine majka, koja na sve načine pokušava da zaštiti dete od svega.

Foto: E-stock

Kako bi devojčica bila vesela i srećna za vreme praznika, Ana je u stanu u kom žive, odlučila da okiti jelku, a tu fotografiju podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

PROČITAJTE: SLOBA ODLAZI U IZRAEL?! Pevač otkrio zbog čega ga u ovoj zemlji OBOŽAVAJU, pa otkrio da li će morati na OPERACIJU! (FOTO)

Ana je takođe na ovoj mreži objavila i fotografiju na kojoj je ispisan tekst, a mnogi su to protumačili kao poruku koju je majka uputila ćerki. Na osnovu ovih reči, može se zaključiti da Loreni ne manjka pažnje i ljubavi.

Foto: Printscreen Instagram

Dete će se sećati koje bio tu, a ne koliko ste potrošili na njega. Deca prerastaju igračke i odeću, ali nikada ne prerastu ljubav i vreme - piše u objavi Ane Sević.

PROČITAJTE: KUĆNO IZDANJE JELENE ĐOKOVIĆ! Ovako izgleda supruga slavnog tenisera pored šporeta! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'