AKTUELNO

Seka je dan pred Božić ostala bez oca.

Otac popularne folk pevačice Seke Aleksić preminuo je na Badnji dan, 6. januara, zbog čega je najradosniji hrišćanski praznik provela tužna.

Milorad Mića Aleksić umro je u 69. godini u bolnici u Loznici, ali ćerka nije bila mnogo bliska sa njim.

Kako je ranije pisano, Seka nije bila u kontaktu sa svojim ocem Miloradom. Pre nego što ga je pronašla, deceniju nije znala kako živi i šta radi, a jedini muškarac koji je uvek bio uz nju i pružao joj nesebičnu podršku jeste njen brat.

Pevačica je sa bivšim partnerom i tadašnjim menadžerom Zoranom Kovačevićem uspela da pronađe oca Milorada, kojeg do tog perioda, po sopstvenom priznanju, nije videla punih 13 godina.

Foto: Instagram

– Nisam mogla lako da ga pronađem, jer se ispostavilo da je bio u zatvoru. Otišli smo u Beč i nekako uspeli da ga nađemo. Platili smo kauciju i izašao je iz zatvora. Ali ni posle toga se nije opametio. Imala sam utisak da mu nije bilo drago što je video ćerku nakon toliko vremena. Našla sam mu stan, davala mu novac za kiriju, a on je od tih para kupovao alkohol i opijao se. Tada sam definitivno digla ruke od svog oca, nemam nikakav kontakt i to je to – izjavila je Seka Aleskić u aprilu 2006. godine.

Prvi veći nesporazum u javnosti Seka je sa pokojnim ocem imala 2011. godine kada je Milorad izjavio kako je “Seka zatekla verenika u krevetu sa drugim muškarcem”.

- Jeste, zatekla ga je Seka s drugim muškarcem u krevetu i to vam je živa istina. Ma čim sam ga video, znao sam da tu nešto smrdi, jedino što nisam znao šta tačno. Ali to je moja Seka izabrala, ja njoj da se mešam neću. Ali eto, ako nije verovala meni, pokazalo se na kraju. Hteo je da je iskoristi, uzeo je šta je uzeo, ali ga je kaznio onaj gore što sve posmatra. Sve se to samo vrati i dođe na naplatu. On je bio toliko nevaspitan i nekulturan da ja nemam reči. Kaže on meni: “Ti si, Mićo, na mom platnom spisku”. Ma na čijem sam ja to platnom spisku, pi*ka ti materina bezobrazna?! I eto ga sad, gde je, nema ga nigde. Uvek dobiješ što si zaslužio. Jednom prilikom me Seka zove i kaže: “Ćale, ja ti dajem pare za kiriju u Beču, a ti živiš u kombiju”, a to joj je, u stvari, ovaj pe*er napunio glavu da sam ja sve pare potrošio i sad, kao, živim u kombiju, a ja joj na to velim: “Obična laž, ali ako ti ne veruješ svom ocu nego nekom papanu, onda ti i ja nemamo šta više da pričamo”. Ali kada je posle shvatila da je Zoran lažovčina i da je hteo da je iskoristi, shvatila je da treba da veruje svom tati – ispričao je tada Mića za jedan nedeljnik.

Foto: Instagram

Međutim, i Zoran i Seka tada su demantovali celu priču.

– Sekin bivši dečko Zoran Kovačević nije pe*er, to su abnormalne gluposti i izmišljotine. Čovek ima porodicu i ne shvatamo ljude koji izmišljaju ovakve stvari. Inače, Seka nije često u kontaktu sa svojim biološkim ocem, osim kada treba da mu pošalje novac za izdržavanje, što je krajnje korektan gest. Ona nije upućena u to čime se bavio njen otac ni ranije, a ni sada. Seka mu pomaže kao što svako dete pomaže svom roditelju. Više puta je pričala o njihovom odnosu, što za novine, što na televiziji, i više ne želi. Za nju je od detinjstva postojala samo majka, koja joj je bila sve u životu, kao i dan-danas, dok oca poštuje kao što dete poštuje roditelja - poručila je tada pevačica putem svoje PR službe.

Nakon ovoga, u medijima se nije mnogo govorilo o Seki i njenom pokojnom ocu.

Ono što se nagađalo jeste da Seka i Milorad navodno dugo nisu razgovarali. Međutim, kako se priča, pevačica je bila uz njega u njegovim poslednjim danima.

Autor: V. T.

#Seka Aleksić

#pevačica

'