AKTUELNO

Uputila sebi, ali i svim pratiocima snažnu poruku.

Pobednica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge" i pevačica u usponu Kristina Kija Kockar svakodnevno komunicira sa svojim fanovima putem društvene mreže Instagram.

Ovoga puta, ona je odlučila da sabere sve svoje utiske iz godine na izmaku, pa je poručila da je u ovoj 2018. sve izgubila, ali i sve dobila.

Još malo i dolazi kraj ovoj godini. Desilo mi se sve najružnije i sve najlepše u istoj. Nešto što se ljudima ili nikad ne desi ili u nekom rasponu od bar deset godina. Meni sve u jednoj. Izgubila sam sve i dobila sam sve. Zavisi kako se pogleda. I dalje ne znam da li sam srećne ruke ili ne? Zato želim sebi da, u sledećoj godini, to saznam. Šou mora da se nastavi - napisala je Kockareva u okviru svog storija.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NJIH ČETVORO U OVOM TRENUTKU NAPUŠTA BELU KUĆU! Veliki šef poslao saopštenje zadrugarima da hitno izađu sa imanja! (VIDEO)

Nema sumnje da se Kija prisetila svog bivšeg supruga Slobe Radanovića i bolnog razvoda kroz koji je prošla nakon izlasaka iz "Zadruge".

R. L.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'