AKTUELNO

Ovako je bilo pre 20 godina.

Početak ove godine obeležila je ljubavna priča Slobodana Radanovića koju je započeo još u septembru 2017. godine u rijaliti programu "Zadruga" sa Lunom Đogani. Oni su u ovoj godini okončali svoju romansu, a zatim je usledio i razvod od Kristine Kije Kockar koja je odnela pobedu u prvoj sezoni najgledanijeg TV formata na našim prostorima, a i šire.

Foto: RTV Pink

Tokom njihovog borvaka u Beloj kući u prvoj polovini 2018. godini bilo je veoma burno, a kada su napustili imanje u Šimanovcima, Slobodan Radanović i Kristina Kockar počeli su u velikoj meri da nastupaju i pune klubove širom Evrope, a jednom prilikom su i zajedno nastupali.

Foto: Pink.rs

Sloba je ove godine objavio i numeru "Kocka" koja je za kratko vreme oduševila publiku i postala veliki hit, a kako se bliži vreme praznika, Radanović je odlučio da se vrati u detinjstvo.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je na društvenoj mreži Instagram ovoga puta objavio fotografiju iz perioda kada je bio dete, na kojoj pozira pored novogodišnje jelke zajedno sa svojom sestrom, a sve se dogodilo pre 20 godina.

PROČITAJTE: Sada je sa Anom Korać, a neposredno pred njegov ulazak u Zadrugu, NABACIVAO se ovoj bivšoj učesnici, PROČITAJTE NJIHOVU PREPISKU! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Malac, davno beše! Pre 20 godina, sa sestrom - piše na fotografiji koju je podelio Sloba Radanović na svom storiju na Instagramu.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'