AKTUELNO

Poštuje šta ima da kaže, ali se sa njim ne slaže.

Karađorđe Subotić je tokom ''Igre istine'' izjavio kako je Zlata Đurković nudila Vladimiru Tomoviću da imaju intimne odnose, što je on odbio. Karađorđe je izjavio i kako ne želi da otkrije odakle mu te informacije i dodao da je njegova ćerka Aleksandra Subotić ''zaradila pesnicu'' od Vladimira zbog Zlate.

Nekadašnji učesnik ''Zadruge 2'' je u okviru svoje Instagram priče nazvao Aleksandrom i Zlatom sramotom za ženski rod. Tim povodom suprug Zlate Đurković, Vladimir Novaković nije hteo da drži jezik za zube, pa je situaciju objasnio za najbrži portal Pink.rs.

Foto: RTV Pink

Vladimir je odmah prokomentarisao Instagram stori Vladimira Tomovića govoreći kako rijaliti ume da izvuče najgore iz čoveka, ali i da poštuje njegovo mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Tamo je očigledno igra neprestana i nemilosrdna. Ko nije spreman da je igra ne treba ni da je igra. Tamo niko nije ono što je u stvarnosti. Celo okruženje izvuče ono najgore iz čoveka. Zlata je, u slučaju Karađorđa rekla da se odbranila na pogrešan način, zato što je i on uradio nešto pogrešno. Ja znam svoju suprugu, Tomovića ne poznajem. Poštujem njegovo mišljenje ali... Ta igra je završena je za njega završena! - rekao je njen suprug Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitaj više: ALEKSANDRA I ZLATA SU SRAMOTA ZA ŽENSKI ROD: Vladimir Tomović se oglasio nakon priče da mu je zadrugarka nudila S*KS, pa se zahvalio Subotićevoj! (FOTO)

U svom izlaganju je priznao da je vreme da se cela priča završi jer on vrlo dobro poznaje svoju suprugu i zna da ona to nikad ne bi uradila.

I.R.

#Zlata Đurković

'