AKTUELNO

Ovo joj je vratilo osmeh na lice.

Ova godina bila je i te kako burna za pevačicu Anu Sević koja se rastala od i dalje zakonitog supruga pevača Darka Lazića koji je krajem oktobra doživeo saobraćajnu nezgodu koja je mogla da ga košta života, a od koje se i dalje oporavlja.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pevačica jedva čeka da se završi ova godina koja je za nju bila i više nego turbulentna, a ovoga puta je uspela da nađe nešto što joj je kraj 2018. i početak 2019. godine ulepšao. Sevićeva je do ušiju zaljubljena i koristi svaku priliku da pohvali svog izabranika.

Pevačica se ovoga puta na društvenoj mreži Instagram pohvalila skupocenim automobilom koji je već duži vremenski rok želela i tom prilikom ostavila poruku u kojoj je napomenula da je dobila najbolji poklon u životu do sada.

Čekala sam te dugo i konačno si tu! Najbolji automobil, najbolji finiš godine. U to ime živeli - napisala je Ana Sević ispod fotografije koju je podelila na Instagramu.

PROČITAJTE: ZA NJEGA JE OVA GODINA BILA TURBULENTNA! Bio je u rijalitiju, RAZVEO SE od Kije, a sad je Sloba objavio fotografiju sa NJOM i setio se dana kad su slavili Novu godinu! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Sević

'