AKTUELNO

Sada svom sinu može da priušti sve što poželi.

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Seka Aleksić ima mnogo razloga da bude ponosna na svoje uspehe koje je ostvarila u godini na izmaku.

Za najbrži portal u Srbiji, portal Pink.rs, Seka je sumirala utiske i otkrila šta sebi želi u Novoj godini, koje je njeno najlepše sećanje iz detinjstva, ali i mnogo toga drugog.

Foto: Privatna arhiva

Pitali smo Aleksićevu da li veruje u Deda Mraza, a ona nema je otkrila da je počela da veruje u ovog najpoznatijeg dedu na svetu od kada je upoznala svog supruga Veljka Piljikića.

Zapravo, nikada nisam ni imala vremena da verujem u Deda Mraza, jer sam sa 14 godina već počela da radim i zarađujem za sebe i porodicu. Moje detinjstvo nije bilo najsjajnije, niti onakvo kakvo su imali gotovo svi moji vršnjaci. Tako da se nisam, kao sva druga deca, radovala niti zamišljala. Ali, od kada sam upoznala Veljka, počela sam da verujem, i on je do dana današnjeg ostao moj Deda Mraz - navela je pevačica.

Zanimalo nas je i šta za nju predstavljaju predstojeći novogodišnji i božićni praznici i kako ih slavi.

Foto: Privatna arhiva

Što se tiče praznika, ja se najviše radujem Božiću i Vaskrsu i u nasoj kući to se sa posebnom emocijom i radošću proslavlja. Ja nikada ne radim za ta dva velika praznika i uvek uredimo dom u duhu pravoslavlja i naravno svi smo na okupu - istakla je Seka.

Aleksićeva je sa nama podelila i svoje najlepše sećanje iz detinjstva koje je vezano upravo za dolazeće praznike.

Praznike pamtim po selu Lipolist gde sam živela kao dete. Sećam se da su nam uvek dolazile moje tetke iz Beograda i Austrije i donosile lepe paketiće kojima sam se radovala. Pamtim da smo uživali da svi sednemo za trpezu i provodimo to vreme zajedno u razgovorima, šali, smehu i uz pesme. Moja mama je sjajna kuvarica, ali na žalost mogli smo da malo lepšu hranu priuštimo samo za praznike - ispričala je pevačica.

Foto: Privatna arhiva

Ona je istakla da u novoj 2019. godini sebi želi samo zdravlje, dok će sve ostalo doći samo od sebe.

Najviše i iznad svega zdravlje za sebe i svoju porodicu! Kao i da smo svi na okupu, naša porodica, naša mala tvrđava, naš stub svega lepog i zdravog - bila je iskrena Seka.

Maleni sin Jakov je centar pevačicinog sveta, a ona se trudi da mu sve želje ispuni i ispuni detinjstvo srećom i radošću. Ipak, Aleksićeva navodi da njen naslednik još ne zna šta tačno želi u paketiću.

Jaki je još mali da bi znao da kaže šta želi od Deda Mraza, ali zato mi kao roditelji itekako znamo šta voli, šta mu prija, pa su tu uvek mali automobili i neke igračke, tako da smo tata i ja već isplanirali i napravili poklon! Ali verujte, Jakov se najvise raduje kada smo mi svi skupa kod kuće i kada se igra sa nama. Trči, skače, vrišti, valja se sa Veljkom i sa mnom po podu! Ma on je jedno razdragano i srećno dete, koji ne reaguje previše na materijalne poklone - rekla je pevačica.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Nova godina

#Seka Aleksić

'