AKTUELNO

Slikarka i fudbaler zajedno su tek nešto više od mesec dana i na sve načine pokušavaju to da sakriju.

Fudbaler Adem Ljajić po svoj prilici nema više nameru da se miri sa lepom manekenkom Sofijom Milošević, s kojom je nekoliko puta raskidao i vraćao joj se, jer je odnedavno uplovio u novu emotivnu vezu.

PROČITAJTE JOŠ: Ljajić ponovo zaljubljen: Posle Sofije osvojio srce razvedene Novopazarke sa dvoje dece!

Foto: Printscreen Instagram

Nova devojka mu je slikarka Zubejda Dazdarević iz Novog Pazara, koja je razvedena i majka je dve devojčice. Novopazarka Zubejda Dazdarević mlada je slikarka i nastavnica likovne kulture u osnovnoj školi. Priredila je više samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Foto: Privatna arhiva

Njih dvoje su zajedno tek nešto više od mesec dana i da na sve načine pokušavaju to da sakriju, međutim, oni su uhvaćeni zajedno na jednoj proslavi, a njihov prvi zajednički video-snimak možete pogledati u nastavku:

Inače, početkom avgusta 2018. Adem i Sofija Milošević su po treći put okončali vezu koju su otpočeli sredinom 2015. godine. Razlog za krah njihove ljubavi bila je razdvojenost. Poslednjih meseci njihove veze retko su se viđali, a kako su tada objavili mediji, fudbaler i manekenka su raskinuli preko telefona i od tada se više nisu ni čuli ni videli.

Adema su često povezivali sa mnogim poznatim devojkama, ali on je samo potvrdio da je kraće vreme bio u ljubavi sa manekenkom Zoranom Petrović, i to tokom 2016. godine, kada je nekoliko meseci bio razdvojen od Sofije.

Autor: Pink.rs

#Adem Ljajić

#Ljubav

'