AKTUELNO

Svi su se plašili kako će ovo izvesti, ali on je pokazao koliko je zreo pevač.

Drugi po redu ove večeri na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašao je Tomislav Milovanović, koji je u okviru ovonedeljnog zadatka "Rok sedamdesetih i osamdesetih" izveo pesmu "Ti si sav moj bol" grupe "EKV".

Foto: TvPink Printscreen

Toma je pokazao zavidnu energiju i emociju, pa nema sumnje da je zasluženo dobio svih pet glasova žirija.

Moram da ti priznam da sam se u prva dva kruga ozbiljno zabrinula za tebe, jer si bio izgubljen, nadala sam se da nećeš ići nadole. Uslišio si moje molitve i poslušao si naše savete na čemu da poradiš. Odlično si otpevao ovu pesmu, imao si tu energiju i taj bunt. Ja sam imala tu čast i sreću da upoznam Milana Mladenovića i Margitu i celu ekipu, oni su zaista bili bend koji ni tada, a ni sada mnogi ne shvataju. To je neka vrsta umetnosti koja te dotakne na potpuno drugačiji način. Imala sam strah kako ćeš da otpevaš pesmu, jer je ovo ozbiljna pesma, ali si dorastao zadatku, bravo Tomo - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam čula prve taktove isto sam se malo zabrinula jer EKV nosi jednu vrstu energije koja je specifična i ako ne živiš taj život teško da to možeš to da izvedeš. Ova pesma nosi posebnu energiju, emociju i tamu. Ona se ne peva publici nego ostaje onom ko je peva. Bože me sačuvaj kako sam zadovoljna tobom večeras, hvala ti, jako je dobro bilo - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Milovanović

'