AKTUELNO

Otkriveni novi detalji.

Na najradosniji hrišćanski praznik Božić kao bomba je odjeknula vest da se razvode pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen. Njih dvoje su sačekali nekoliko dana kako bi izdali zvanično saopštenje za javnost kojim su zatražili od javnosti da ima razumevanja za njih u ovom teškom trenutku.

Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao I do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju - pisalo je u saopštenju.

Foto: Beta, Pink.rs

Kao što je i očekivano, u javnost sada izlaze detalji iz njihovog braka, pa je tako gostujući u emisiji "Magazin In" koja se emituje na televiziji Pink, Ana Kokić ispričala šta je jednom prilikom uradila Nikoli.

Skroz, ispolivala sam ga celog. Prišla sam mu otpozadi, uzela flašicu fode i polila ga. On se okrenuo, kao ne vidi me, ja ponovo, dok me nije video. Ja kao "Jao, izvini, slučajno", šta slučajno, dva, tri puta sam ga polila. Tako smo krenuli da pričamo, razmenili telefone, dopisivali se, šetali smo oko Ade, bio januar, onda se on razboleo, ja ga lečila posle - otkrila je Ana Kokić i rekla da se ona odlično ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, pevačica i vaterpolista se nisu oglašavali sve donedavno, kada je Ana objavila fotografiju na kojoj se vidi da i dalje nosi burmu.

Autor: N. Vujčić

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'