AKTUELNO

Doneo odluku da napravi promenu!

Pevač Darko Lazić prošle godine u oktobru doživeo je tešku saobraćajnu nesreću kada je svojim automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. On je prvobitno bio smešten u KBC Zemun gde su se doktori borili za njegov život, da bi nekoliko nedelja kasnije prešao u banju kod Mladenovca gde je nastavio lečenje. Ipak, on je sada doneo odluku koja bi mogla da promeni sve.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Darko je tokom božićnih praznika napustio banju kako bi bio sa porodicom, ali je odlučio da se više tamo ne vraća, već da lečenje nastavi u Banji Koviljači nadomak Loznice.

- Legitimno je pravo svake osobe da za svoj novac ide u koje god lečilište želi. Darko više ne želi da ide u „Selters“ jer smatra da je postignut maksimum kada je reč o njegovom oporavku u toj ustanovi. Sve što je mogao tamo da uradi, već je uradio. Želi da ubrza proces lečenja i da se što pre vrati poslu koji mu baš nedostaje U Banji Koviljači će biti dve do tri nedelje, a nakon toga će da ode u još jednu banju. Nadamo se da će to biti to, kada se radi o rehabilitaciji - kaže Lazićev prijatelj.

Foto: Pink.rs

S druge strane, iz banje gde se Lazić do sada lečio lekari su ogorčeni i razočarani njegovom odlukom da se ne vrati:

- On se nikome od nas nije javio niti je rekao da ima takve planove. Kada je napuštao naš Institut za Božić, rekao je da će se za nedelju dana vratiti. Žalosno je što je bio na dobrom putu i mi smo bili zadovoljni kako se sve odvija. Ovde smo se svi prema njemu i njegovoj porodici ponašali maltene prijateljski, familijarno. Svesni pritiska javnosti i interesovanja za njegovo ozdravljenje, budući da je javna ličnost, uložili smo 100 odsto sebe. On nas nikada nije pomenuo ni u jednom intervjuu imenom i prezimenom. Nikada nam se nije zahvalio na onome što smo za njega učinili. Kod nas je došao nepokretan i delom paralizovan, a izašao je sa dve štake. To je nakon svega što mu se desilo, strahovito veliki uspeh. Žao nam je ako toga nije svestan - kaže jedan lekar iz banje u Mladenovcu.

Foto: Pink.rs

Pevač će u ponedeljak otići u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju „Banja Koviljača“, a društvo će mu umesto majke Branke praviti samo devojka Marina. Oni će tamo boraviti u apartmanu, i to o svom trošku.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#banja

#pevač

'