AKTUELNO

Denser je za naš portal priznao kako gleda na vezu svoje ćerke i Marka Miljkovića, ali i kakvo mišljenje ima o njemu.

Luna Đogani i Marko Miljković su od sinoć zvanično u vezi, a nakon što im je njegova majka Nedeljka dala blagoslov i Anabela Atijas pozitivno reagovala na novonastalu situaciju, pozvali smo blogerkinog oca Gagija Đoganija, koji za Pink.rs kaže da je bilo samo pitanje trenutka kada će ono što su Luna i Marko mesecima skrivali isplivati na videlo i prerasti u vezu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

KONAČNO PROGOVORILA I ANABELA! Evo šta Lunina majka kaže o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem (FOTO)

- To je ta potajna, skrivena ljubav... Oni su se oduvek jedno drugom dopadali, to je i publika videla. Ja sam je pitao da li joj se dopada Marko, nije htela da prizna, ali mi smo svi to znali. Znao sam da će se desiti taj poljubac. Ona je rešila u glavi, ja sam to video kada mu se približila sinoć. Sve je to meni slatko, pravo da vam kažem, samo sam njega više posmatrao, kako će on da reaguje - kaže Gagi i priznaje da se, poput ćerke Lune, pribojavao da će noć nakon žurke Marko promeniti ploču.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- I ja sam se plašio toga, da ne bude ono "ja sam bio pripit". Čekao sam to njihovo prvo ispijanje kafe i prvi pogled, svi zadrugari su se zgranuli i nisu mogli da veruju da su jedno pored drugog, da su zajedno. I njih dvoje su bili poprilično zbunjeni, ali slatki su, lep su par i čuo sam samo pozitivne komentare do sada. Luna izgleda prelepo i presrećno. Ona živi za ljubav, takva je Bogom data. Voli da je voljena i da voli, tada je najsrećnija! Njoj se promeni glas kada uđe u vezu sa nekim - ističe Gagi i dodaje da o Miljkoviću, uprkos spekulacijama, nema loše mišljenje.

Foto: E-stock, Pink.rs

LUNA I MARKO DOBILI BLAGOSLOV NJEGOVE MAJKE: Oduševljena sam novom snajkom, jedva čekam unuče! (FOTO)

- Ništa protiv Marka nisam imao, jedino se plašim da ne bude povređena. Želim da je tretira malo drugačije i mislim da hoće. Smatram da je pametan, da je iskusniji od nje i voleo bih da ga ona prati, može da je vodi kroz vezu dobro. Neka je sa srećom! Ja ću uvek da je podržim u svemu, samo da ona bude srećna i zadovoljna. Srce mi je ispunjeno, daj Bože da tako ostane do kraja rijalitija, pa i posle, bitno je da su oni srećni - zaključuje Gagi.

D. Tanasijević

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'