AKTUELNO

Mališani će zasijati u punom sjaju.

Petak veče je rezervisan za vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All stars". Ovo je treća i poslednja emisija četvrtog kruga u kom takmičari pokazuju svoju snalažljivost u zadatku "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka".

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Deset najtalentovanijih mališana iz zemlje i regiona prirediće vam noć za pamćenje, a jedan takmičar će večeras napustiti šou.

Ovog petka ćete u crvenoj stolici umesto Goce Tržan gledati Marka Kona, koji je uneo pometnju u žiriju, a ostali članovi su vrlo dobro poznati svima: Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar, Nataša Bekvalac i Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Vukašinović, Nika Purić, Marina Stanković, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Žarko Pribaković, Sara Simić, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska ove večeri biće zaduženi za vaše dobro raspoložene, a Marijana Mićić i Ana Mihajlovski biće vaši domaćini kroz ovu noć.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite neverovatna završetak rok teme u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'