AKTUELNO

Do fatalnog susreta došlo je kasno sinoć u jednom prestoničkom klubu.

Dugo se spekulisalo o tome da je Maša Terzić u proteklom periodu na sve načine pokušavala da vrati svog bivšeg dečka Veljka Ražnatovića, međutim, bezuspešno. S obzirom na to da sin Svetlane Cece Ražnatović nije želeo da ćerki Zvezdana Terzića pruži novu šansu, ona je nastavila da samuje, dok je Veljko pronašao novu devojku.

Foto: Instagram

Ražnatović je pre desetak dana članove svoje porodice upoznao sa novom devojkom, manekenkom Anom Cakić, od koje se ne odvaja - osim zajedničkog dočeka Nove godine i zimovanja, Veljko i Ana zajedno su proslavili i Božić, a sinoć su posetili jedan prestonički klub.

Foto: Printscreen

Foto: Instagram

Cecin sin je plavokosu manekenku odveo na nastup "Kolonije", gde su uživali u dobro poznatim hitovima hrvatske pop grupe, a na istom mestu provodila se ni manje ni više nego njegova bivša devojka Maša Terzić.

Foto: Instagram

Zaljubljeni par razmenjivao je nežnosti naočigled svih gostiju, kao i  Maše, koja nije mogla a da ne primeti svog bivšeg u zagrljaju druge. Međutim, čini se da zatečeni prizor nije uspeo da joj pokvari veče.

Ona je sa svojim prijateljicama pozirala sjajno raspoložena i nasmejana, kao da Veljka i Anu te noći nije ni videla, a da li fatalni susret u njoj zaista nije probudio najdublje emocije ili ih Maša vešto skriva, zna samo ona.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Cakić

#Maša Terzić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'