AKTUELNO

Ovo će vas nasmejati do suza!

Voditeljka Jutarnjeg programa "Novo jutro" na TV Pink, Dea Đurđević, važi za nekog ko je uvek nasmejan, a upravo njen osmeh je nešto što je i krasi. Međutim, ne može da se kaže da za taj osmeh nije zaslužan i njen izabranik Mladen Mijatović, a voditeljka je priznala šta je zbog njega uradila.

Foto: Instagram

Naime, pred kamerama emisije "Premijera" voditeljka je priznala da je krenula u streljanu zbog svog dečka, a postala je čak i bolja od njega.

Ja ne znam šta su ludosti, šta ljudi čine zbog ljubavi, ali ja zaista činim sve. Ja sam zbog Mladena naučila bolje da pucam u streljani od njega, Mijatoviću, dobila sam te svaki put, sad ovo javno kažem, on neće da prizna nikad. I ja sam počela da pucam da bih mu dokazala da bolje pucam od njega i to sam i uspela - rekla je kroz osmeh Dea i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

U principu ja se trudim da činim da svaki dan on bude zadovoljan i to je i obrnuto, a to je baš lepo.

Ona je otkrila i šta su bivši momci radili za nju kako bi je osvojili.

Foto: TvPink Printscreen

Dolazili su mi ispred stana, donosili cveće, čekali ispred ulaza, spavali u kolima, kad neću nekom da dam broj telefona, pa mi ubace telefon na terasu pošto živim u prizemlju pa me zovu i kažu "Vidiš da sam te dobio", sačuvaj Bože - ispričala je kroz osmeh Dea.

Autor: N. Vujčić

#Dea Đurđević

#Premijera

'