AKTUELNO

Nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

Atraktivna pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika i fudbaler Vladimir Volkov više puta su raskidali i mirili se, a kako saznajemo, oni su ponovo zajedno. Naime, nakon što je Volkov ostavio pevačicu u decembru prošle godine, ubrzo je usledilo pomirenje.

Foto: Privatna arhiva

- Sandra i Vova imaju veoma turbuletnu vezu, više puta su raskidali i mirili se, a koliko se vole i koliko ne mogu jedno bez drugog pokazalo se i nakon što su u decembru raskinuli, a onda se ubrzo i pomirili - kaže naš dobro obavešteni izvor i otkriva kako je izgledalo pomirenje.

- Vova je ostavio Sandru krajem decembra, a Sandra je nakon toga otputovala sa društvom na Zlatibor. Međutim, njoj se ubrzo tamo pridružio Volkov koji je shvatio da je prenaglio i da Sandru i dalje voli, a onda su nakon dugog i emotivnog razgovora odlučili da daju svojoj ljubavi novu šansu i pomirili se - otkriva naš dobro obavešteni izvor.

Foto: Privatna arhiva

Inače, pevačica i fudbaler viđeni su danas zajedno u restoranu zgrade u kojoj Volkov ima luksuzni pentahaus, što govori u prilog našim saznanjima - da su oni ponovo zajedno.

Podsetimo, nakon što su Afrika i Volkov raskinuli, u medijima su se kao razlozi za krah njihove ljubavne romanse navodili - daljina, nepoverenje, ljubomora... Međutim, po svoj prilici, poznati par uspeo je da reši sve nesuglasice, te pevačica i fudbaler ponovo uživaju u svojoj ljubavi.

Autor: Pink.rs

#Sandra Afrika

#Vladimir Volkov

'