AKTUELNO

Pevačica ispričala tužnu životnu priču.

Milena Plavšić jedna je od retkih pevačica na domaćoj estradnoj sceni koja karijeru nije gradila na skandalima i aferama. U javnosti se retko pojavljuje, a jednom prilikom otkrila je i da sa sobom nosi veliku tugu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ona je ispričala da joj je jako žao što se nikada nije ostvarila u ulozi majke i da se često poistovećivala sa koleginicom Lepom Lukić koja takođe nema decu, a priznala je i da je izgubila blizance.

To je moja najveća rana. Dok sam gledala jedan rijaliti, stalno sam plakala pronalazeći se u priči Lepe Lukić. Bog ne da sve. Imala sam dve vanmaterične trudnoće, a u braku sa Duletom izgubila sam blizance. Evo, i sada plačem kada se toga setim. Tešim se mišlju da je Bog imao dobar razlog da mi nije dao decu. Što kaže naš narod, bolje želeti, nego žaliti. Ako je trebalo da imam dete, pa da ga žalim kao neke moje kolege, bolje je što ga nemam jer ne bih mogla da živim sa tim - rekla je pevačica medijima i dodala:
Celog života sam želela da imam dete, a Bog mi je tu lepotu uskratio. Mnogo sam patila zbog toga, pokušavala, a onda se pomirila sa sudbinom. Bog nikad ne daje sve - završava Milena.

Pevačica je ispričala i da nikada ne posećuje platičnog hirurga i da je on njen najveći neprijatelj. A ovako je Milena izgledala na početku svoje karijere:

PROČITAJTE JOŠ: DANAS BI PROSLAVIO 38. ROĐENDAN: Sećanja na Tošeta Proeskog ne blede! (FOTO)

Pink.rs

#Milena Plavšić

'