AKTUELNO

Pokazao ono što najviše vole kod njega!

Prvi koji je večeras izašao na scenu "Pinkovih zvezdica - All Stars" i probio led bio je David Radosavljević, koji je u novom krugu, u kojem su izvođači birali numere po ličnim afinitetima, odlučio da se predstavi pesmom "Branim" koju u originalu izvodi Saša Kovačević.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj talentovani četrnaestogodišnjak imao je i pratnju na sceni u vidu plesačica koje su doprinele tome da sve izgleda magično. On je, sasvim očekivano, dobio svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo ono na čemu si ti zasnivao svaki prethodni nastup, to nismo videli danas. Ti sve zasnivaš na emociji, ono na čemu se ja najviše zalažem ovde. Ti pevaš fenomenalno, nemamo šta da pričamo, ali mi je ovo bio tvoj najslabiji nastup koji sam ja gledala. Nisi nam dao srce - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam čula da si ti bio bolestan, meni si ti to super otpevao, dobio si svih pet i zaslužio si - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedan od najboljih pevača koji su se pojavili u "Pinkovim zvezdicama" svih ovih sezona. Žiri je prema tebi dosta strog jer od tebe očekuje puno. Mislim da si svih pet stolica dobio zbog poslednjeg refrena, a za ovo ostalo ih puštam da pričaju koješta. Meni je ovo bilo super - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Davidov nastup možete pogledati u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'