AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Magazin In" danas od 17 časova na televiziji Pink.

Autorka i voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković ugostila je u novom izdanju jedne od najgledanijih TV emisija na ovim prostorima učesnike "Zadruge", koji će svojim iskrenim i emotivnim ispovestima ponovo podići ogromnu prašinu i privući pažnju miliona gledalaca televizije Pink! Priliku da ove subote gostuju u "Magazinu In" dobili su Suzana Perović i Miki Đuričić, Dragana Mitar, kao i ljubavni par Luna Đogani i Marko Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Markova i Lunina romansa je sveža, ali o da su oni očigledno veoma zaljubljeni jedno u drugo govori i činjenica da je u emisiji pao i francuski poljubac. Naime, u segmentu emisije u kom je trebalo da odigraju skeč, Marko je Luni postavio pitanje koje je sve oduševilo.

Foto: TvPink Printscreen

Kad si poslednji put poklonila dečku francuski poljubac - upitao je Marko Lunu.
Ne sećam se - odgovorila je Luna, na šta je Marko zgrabio i poljubio preko prozora.

Foto: YouTube screenshot

Ipak, nakon toga, Marko je pohvalio izgled Dragane Mitar, što je Luni zasmetalo iako se pravila da joj je "nešto upalo u oko".

Foto: TvPink Printscreen

Zbog svega što se izdešavalo u studiju, Sanja je bila prinuđena da Miljkoviću uputi još jedno pitanje vezano za njegov odnos sa Lunom.

Čekaj, je l' ti misliš da jednu ženu ne vređa kada ti deliš komplimente nekoj drugoj u njenom prisustvu? - upitala je Sanja, sa čijim pitanjem je bila saglasna Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U ovonedeljnom izdanju "Magazina in" imaćete priliku da, osim svega što se izdešavalo u samoj emisiji, vidite i svađu Lune i Marka neposredno pre početka snimanja, kada zaljubljeni par nije znao da su kamere u studiju uključene! Šta se sve dešavalo u samoj emisiji posle koje je veza Lune i Marka zapala u ozbiljnu krizu, ali i kakve su varnice sevnule odmah po dolasku u studio Sanje Marinković saznajte danas od 17 sati na Televiziji Pink!

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku pogledajte najavu.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Magazin In

#Marko Miljković

#najava

'